Meni

Srb / Eng


Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

   

Priče o klijentima SARADNJA SA BANKOM DUGA 13 GODINA

      Celokupno poslovanje ove male radionice zasnovano je na porodičnom konceptu biznisa. Bez zaposlenih radnika, uslugom tapaciranja i reparacijom bave se Milan i njegova supruga, a odskora im se pridružio i sin.

      U trinaest godina dugoj saradnji sa Opportunity bankom, Milan Ležakov trenutno ima aktivan kredit i istoriju od 7 otplaćenih kredita kojima je s vremena na vreme kao injekcijom realizovao jedan po jedan cilj za unapređenje svoje male proizvodnje.  

      SZR TATJANA se bavi pružanjem usluga tapaciranja i popravkom (reparacijom) nameštaja kao i proizvodnjom i prodajom jastuka, papuča, lazy bagova, taburea, dečijih igračaka itd. Raznovrsna proizvodnja omogućava sezonsku nezavisnost posla i manji tržišni rizik, pa nije ni čudo što preko dve decenije i dalje uspešno posluje. Sve je počelo, nakon što su žena i Milan ostali bez stalnih i sigurnih prihoda u Novkabelu i Centroslaviji, a ideju im je dao ženin brat koji se iz hobija bavio tapaciranjem. Uz njega, i bez radionice, počeli su da rade tapaciranje po kućama u okruženju, uz minimalna ulaganja - samo sa električnim pištoljem za tapaciranje i malu Bagatovu mašinu na kojoj je žena šila. Milan je biciklom  raznosio materijal I manje komade nameštaja, kada je to posao zahtevao.
     
       Danas, delatnost obavlja u sopstvenom poslovnom prostoru u okviru koga su objedinjeni prodajni prostor i proizvodni pogon. Poslovni prostor nalazi se u okviru porodičnog domaćinstva pa su troškovi time značajno manji. Tržište uvek postoji, a da li ćete pridobiti kupce to zavisi od vaše posvećenosti i istrajnosti da kvalitet nikada ne bude u drugom planu. Morate biti čvrsti u svojoj nameri da uspete i izgurate svoj cilj, jer sve što se počne, mora da završi. To je Milanov recept za uspeh.