Sedište Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Tel: 021 530 111, 530 024

Srb / Eng

MikroAgroKrediti

Krediti

Mikro agro krediti

Za Vaše gazdinstvo

Od osnivanja do danas, uvek smo vodili računa o razvoju lokalnih zajednica, pogotovo u malim ruralnim sredinama udaljenim od gradova ili na njihovoj periferiji, u kojima finansijske usluge nisu lako dostupne. Naša misija je upravo da klijentima u malim ruralnim sredinama, omogućimo pristup finansijskim uslugama bez obzira na veličinu njihovog gazdinstva i time doprinesemo razvoju i osnaživanju lokalnih zajednica.

Pored komercijalnih poljoprivrednih gazdinstava kreditiramo i mala, nekomercijalna registrovana poljoprivredna gazdinstva. Malim porodičnim gazdinstvima koja se nekomercijalno bave poljoprivredom, ili imaju mešovite izvore prihoda, odobravamo mikro agro kredite koji podmiruju sve potrebe Vašeg gazdinstva.

Prednosti naših mikro agro kredita su:

  • brza i jednostavna procedura odobrenja kredita
  • fleksibilni instrumenti obezbeđenja
  • plan otplate prilagođen Vašim mogućnostima i sezonalnosti Vašeg poslovanja

Reprezentativni primer

Iznos kreditaRok kreditaIznos mesečne rateTrošak obrade kreditaUkupan iznos za otplatuNks na godišnjem nivouEks na godišnjem nivou
360.000 RSD 12 meseci 34.205,84 RSD 7.200 RSD 410.470,14 RSD 24,75% 33,06%

Trošak menice 50 rsd
Trošak izveštaja Kreditnog biroa 246 rsd

UPOZNAJTE NAŠEG KLIJENTA

Slađana Prokić
Poljoprivrednica i majka

upoznajte sladjana prokic

Slađana Prokić iz Bunara kraj Jagodine je nosilac poljoprivrednog gazdinstva sa 6 krava, 4 junice, 3 bika u tovu, krmačama, prasićima i ovcama. Slađana ima mlađeg sina Veljka sa posebnim potrebama zbog čijeg je lečenja svojevremeno morala da napusti posao u poljoprivrednoj zadruzi. Namera starijeg sina koji je apsolvent na prehrambenoj tehnologiji u Beogradu je da se nakon završetka studija vrati u rodni kraj, kupi svoj plac i pomogne roditeljima.